Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Показати пошук

Friday, Apr 26th



УВАГА!!! КОНКУРС!!! ПЕРЕМОЖЦІ ОТРИМАЮТЬ ПРИЗИ ВІД ХОО ВМГО "МОЛОДА ПРОСВІТА"!


Пропонуємо написати невеличкий ТВІР на одну з тем:
1. Сучасне життя ,у всіх його аспектах і проявах (думки автора щодо нашого сьогодення , можливі паралелі з життям наших предків.В якій добі людина краще почувалася?)

2. Казка про цікавих , незвичних персонажів, характери, яким цікава українська культура та не байдуже майбутнє України.

3. Міні-щоденник.(написання автором своєї події з життя, роздуми, спостереження тощо.)

ТВІР має бути обов’язково неполітичний, без згадувань політиків та партій, а також «продукт плейсменту» та проявів різних форм дискримінації.
МОВА ТВОРУ має бути виключно УКРАЇНСЬКА , сучасна, літературна. Вітається використання діалектів, професійного, субкультурного сленгу.Вітається створення яскравих персонажів, яким не байдуже до України, що вірять в її позитивне майбутнє.
Конкурс триватиме до 7 серпня 2009 року.Переможці будуть відібрані спеціальним журі, створеним при ХОО ВМГО "Молода Просвіта" за трьома номінаціями.
Найцікавіші ТВОРИ будуть опубліковані.
ПРИЗИ будуть ЦІКАВИМИ , і якщо переможець буде з іншого міста,чи села, ОБОВ"ЯЗКОВО вишлемо поштою!!!
БАЖАЄМО ВСИМ ТВОРЧОГО НАТХНЕННЯ !!!

ТВОРИ , БУДЬ ЛАСКА , ПИШІТЬ в НАШУ ГРУПУ http://vkontakte.ru/club7403904,
або на адресу molodaprosvita@ukr.net

Останнє оновлення (Субота, 20 червня 2009 23:10) By Олена Красиля On 20.06.09

В той час, коли партії проводять вшанування Головного Отамана УНР Симона Петлюри у залах "українских гетто", де самі себе переконують і просвіщають, чернігівська "Молода Просвіта" влаштувала за Десною військово-патріотичні змагання.
Військові -- бо гра була пейнтбольна. Патріотичні, бо проводилися з нагоди ювілею Головного Отамана. Про це і нагадав голова обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка, редактор "Сіверщини" Василь Чепурний:" Ви зібралися сьогодні не просто пограти "у стрілялки", а з нагоди ювілею заборонюваного сина України". На його "Слава Україні!" відповіли "Героям слава!" більше половини учасників.

-- У грі взяли участь десять команд, -- говорить голова "Молодої Просвіти" Олександр Шевченко. -- Але дзвінки були навіть із Сум та Тернополя.

Пейнтбольний клуб "Арсенал" організував усе чудово, чернігівська дирекція "Оболоні" заохотила водою та "Живчиком". А дощ налякав тільки дівчат із ПТУ -- на жаль, змагання були виключно із хлопчачих команд. Студенти політехнічного та педагогічного вузів, працівники дев"ятого ПТУ і просто "Ховрашки" та "Оболтуси" (назви команд) бігали, стріляли та ... їли куліш, приготовлений під орудою керівника осередку КУНу Валерія Рябченка.

» Детальніше

Останнє оновлення (Четвер, 11 червня 2009 10:24) By Олександр Шевченко On 25.05.09

 

Установчі збори Координаційної ...

26 березня в актовому залі ХНУРЕ відбулися Установчі збори Координаційної ради молодіжних об’єднань міста Харкова.
 
До створення та участі в Координаційній раді молодіжних об’єднань міста Харкова долучилися представники молодіжних, дитячих громадських організацій та органів студентського самоврядування, що діють на території міста Харкова. Харківський обласний осередок ВМГО "Молода Просвіта", на чолі з Михайлом Дюженко також долучився до цих зборів. В ході дискусії більшістю організацій був підписаний Меморандум про створення Координаційної ради молодіжних об"єднань міста Харкова, інші організації будуть долучатися в процесі роботи. Маючи на меті сприяння вирішенню спільних проблем , "Молода Просвіта" Харківщини також поставила свій підпис під цим документом.
 
Член Правління ХОО ВМГО "Молода Просвіта" Олена Дюженко.

Останнє оновлення (Четвер, 02 квітня 2009 22:29) By Олена Дюженко On 02.04.09

 

Просвітянський вертеп ...

7 cічня, представники молодіжних громадських організацій Чернігова - „Молода Просвіта”, „Тризуб” ім. С. Бандери та активна студентська молодь, привітали традиційним Різдвяним Вертепом прихожан Пятницької і Катерининської православних церков Київського Патріархату.

Сценарій до Різдвяного Вертепу був взятий із творчого доробку казкаря Сашка Лірника. Чернігівські молоді просвітяни Петренко Євген та Ніконенко Віталіій трішки переробили сценарій та привели його у відповідність до християнської моралі.
Насамкінець, хочемо висловити подяку за сприяння в проведенні і гостинний прийом в єпархіальному управлінні Єпископу Чернігівському і Ніжинському Іларіону та Чернігівському відділенню всеукраїнського товариства Просвіта ім. Т. Шевченка за надане приміщення для репетицій.

Прес-служба

ЧОО ВМГО „Молода Просвіта”

» Детальніше

Останнє оновлення (Неділя, 11 січня 2009 18:26) By Odin On 09.01.09

 

Особлива людина

  Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молода Просвіта" за сприяння Міністерства України у справах сім`ї, молоді та спорту проводить проект "Особлива людина". В рамках проекту з 8 по 12 грудня 2008 року буде проведено низка заходів для дітей хворих на дитячий церебральний параліч.
   Мета проекту - сприяти соціальній адаптації та лікуванню дітей з тяжкими органічними захворюваннями центральної нервової системи за допомогою сеансів дельфінотерапії та залучення до творчої діяльності на основі розвитку їх комунікативних та інтелектуальних  здібностей.
   Програмою заходу передбачено:
  проведення комплексу занять з дельфінотерапії в Одеському міському дельфінарії "Немо"
  майстер-класи з народно-прикладних мистецтв в приміщенні одеського санаторію "Одеса"
  екскурсійні програми м. Одесою
   зустрічі з представниками дитячих реабілітаційних центрів Одещини.
  По завершенню програми планується провести підсумкову прес-конференцію за участю Голови ВМГО "Молода Просвіта" Віталієм Морозом, завідувачем кафедри дитячої психіатрії лікарні ім. Павлова, академіком Анатолієм Чупріковим, представниками дельфінарію, координаторами проекту, тренерами та психологами.
   
  Просимо висвітлити роботу проекту "Особлива людина" у Ваших ЗМІ.
   
  Телефони для довідок:
   
  8-067-378-28-79, 8-095-138-52-32 - Віталій Мороз

Останнє оновлення (Середа, 10 грудня 2008 14:25) By Віталій МОРОЗ On 10.12.08

 



Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Facebook

Новини з дружніх сайтів