Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Показати пошук

Friday, Apr 26th



АНОНС: В Києві «відсвяткують» 100 днів ганьби та брехні

4 червня, в п’ятницю, о 10:30 молодіжний рух «СПРОТИВ» проведе акцію, присвячену 100 дням володарювання в Україні Віктора Януковича.

Колона молоді розпочне свою ходу від Верховної Ради (час проведення - 10:30), повз будинок Кабінету Міністрів України (час проведення - 11:00) до Українського дому (час проведення – з 11:30), де відбудеться символічне покладання вінків свободі слова, малому бізнесу та українській молоді від Януковича.

Учасники акції проведуть дійство, під час якого продемонструють реальну сутність політики Януковича, яка веде до розколу України та поступової здачі національних інтересів.

За 100 днів перебування при владі Віктор Янукович со товаріщі вже встигли зганьбитися.

Наприклад:

- укласти ганебний пакт Мєдведєва-Януковича;

- відновити цензуру в ЗМІ ;

- скасувати місцеві вибори;

- збільшити утримання себе улюблених на 400 000 000 гривень;

- створити найчисельніший в Європі Уряд, в якому не має жодної жінки, який досі не спромігся на реформи.

Молодь не тільки перелічить «чорні» ганебні справи, які вчинив Віктор Янукович вже за перші 100 днів перебування на посаді Президента України, але й нагадає його передвиборчі зобов’язання, завдяки яким менше половини громадян України дозволили йому тимчасово зайняти цю відповідальну посаду.

Наприклад:

- запровадити щомісячні соціальні виплати на дітей до 18 років;

- побудувати 100 тисяч квартир для молоді щороку, а протягом 10 років - 1 мільйон;

- ввести 5 років податкових канікул для малого бізнесу;

- збільшити держзамовлення в українських ВНЗ до 75 %;

- скасувати призов на строкову військову службу.

На акції ми надамо також повний список зі 100 пунктів брехні та ганьби від Януковича.

Також всі учасники акції та прості перехожі зможуть взяти участь у народній забаві – «Закинь вінок на Януковича!».

З питань отримання додаткової інформації, звертайтеся:

Кішка Іван, тел. 0503072007

Іван Крулько, тел. 0674453572

Андрій Фіщук, тел. 0505260520

kishka.ivan@gmail.com

Інформаційна довідка про «СПРОТИВ»:

Молодіжний рух «СПРОТИВ» створений з метою ефективного та оперативного реагування на будь-які спроби зазіхнути на суверенітет, національні інтереси та перетворення України на авторитарну державу. «Спротив» співпрацюватиме з усіма опозиційними силами, партіями, об’єднаннями, громадськими організаціями, які поділяють наші принципи.

До складу Молодіжного руху «СПРОТИВ» увійшло двадцять три молодіжних та студентських організацій, в тому числі ВМГО «Молодіжний Союз Наша Україна», ВМГО «Батьківщина молода», ВМГО Об’єднання студіюючої молоді «Зарево», Громадський Рух «За Україну», ВМГО «Молода Просвіта», ВГО «Молодий Народний Рух», ВМГО «Молодий Рух», ВГО «Ліга народних адвокатів», МГО «Ідейна варта», Молодіжний Меморіал ім.В.Стуса, МГО «Молодіжний рух Києва», ВМГО «Студентське братство», Молодіжне крило УНР Київщини, ВМГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес», ВМГО «Національно свідома молодь», МГО «Патріот», Спілка молодіжних патріотичних організацій України, Профспілка студентів, аспірантів та молодих спеціалістів «Моноліт», ВМГО «Національний студентський союз», Молодіжне об’єднання народних дипломатів.

Останнє оновлення (Вівторок, 30 листопада 1999 02:00) By Спротив On 03.06.10

Міліція відповість ...

У відділені міліції вбили 19-річного Хлопця.

В одному із гуртожитків Києва дільничний міліціонер забрав студента у районний відділ міліції Шевченківського району, а на ранок батькам запропонували забрати тіло хлопця із моргу.

Про це увечері 26 травня повідомив телеканал “1+1” в сюжеті у випуску новин ТСН.
http://bit.ly/cGKhUC

На сайті телеканалу зазначається, що “розтин провели, поки батьки не дізналися про загибель сина, у морзі тіло навіть не дали оглянути. Висновок медексперта відрізняється від офіційної версії”.

19-річний Ігор загинув в ніч на свій перший дорослий ювілей. Із гуртожитку рідного коледжу його забрав сусід-дільничний. Зранку ошелешені вчителі телефонували батькам – приїдьте за тілом свого сина.

Це вже,друзі, повний аут..

Міліція пояснює смерть студента у райвідділі: він кілька разів упав…

Хто може допоможіть. Висвітліть цю новину і розішліть по своїх контактах. думаю що тут треба допомогти бідним батькам і покарати тих ублюдків які це зробили! тим паче, що це ймовірно правоохоронці.

ПРОТЕСТНИЙ МІТИНГ ВІДБУДЕТЬСЯ 1.06 ПІД ШЕВЧЕНКІВСЬКИМ ВІДДІЛКОМ, де було ВБИТО студента! 10.00
деталі пізніше

В той же день у регіонах України відбудуться солідарні акції протесту! приєднуйтеся!

Під час акції активісти також висловлять свій протест проти законопроекту №2450 «Про порядок організації і проведення мирних заходів», який зараз готується до другого читання. Проет закону пропонує узаконити механізми заборони мирних зібрань громадськості, що сп...риятиме ще більшій сваволі міліціянтів щодо як громадськіх активістів, так і простих громадян

Це питання життя і смерті. Не приведи Господи, завтра таке може статися з кожним. Маємо прямо зараз покласти край кривавому бєспрєдєлу.

За цим посиланням список регіональних співкоординаторів, сценарій та прес-реліз заходу

Друзі, приєднуйтеся до заходу. Якщо ми залишимо цей злочин безкарним, гріш – ціна усій нашій громадській активності!

Останнє оновлення (Вівторок, 30 листопада 1999 02:00) By Анатолій Пікуль On 29.05.10

 

В Києві стартує «АнтиТабачна ...

В Києві стартує «АнтиТабачна кампанія!». Першою акцією стане театралізоване дійство під назвою «Табачника – на смітник історії!» 

17 березня, в середу, о 12:00 біля Міністерства освіти і науки України (м. Київ, просп. Перемоги, 10) молодіжні та студентські організації Києва проведуть театралізовану акцію під назвою «Табачника – на смітник історії!» Вона є першим заходом в рамках «АнтиТабачної кампінії» метою якої є звільнення новопризначеного Міністра освіти і науки Дмитра Табачника, який має скандальну і суперечливу репутацію не лише серед його опонентів, але й союзників з Партії регіонів.

Учасники акції проведуть під стінами Міносвіти театралізоване дійство, під час якого продемонструють реальну сутність політики Табачника: переписування історії, спекуляції на мовних і культурних питаннях, розпалювання міжрегіональної неприязні та міжконфесійної ворожнечі, вкорінення корупції і хабарництва в освіті шляхом скасування зовнішнього незалежного оцінювання, повернення «кучмістських» методів адміністративного управління у ВНЗ, згортання процесу провадження позитивних сторін Болонської системи тощо.

Учасниками кампанії є такі організації як Молодіжний Націоналістичний Конгрес, Студентська Рада Києва, Фундація Регіональних Ініціатив, «Зарево», Спілка Української Молоді в Україні, Студентське братство НАУКМА, Національний Альянс, «Молода Просвіта». студентські організації КПІ, КНУ та інших ВНЗ столиці.

Закликаємо всі інші організації, яким небайдужа доля нашої освіти і науки долучатися до кампанії!

Контактні особи:

Сергій Пархоменко – 050 384 52 04

                        Іван Кішка – 096-188-37-93

Останнє оновлення (Вівторок, 30 листопада 1999 02:00) By Анатолій Пікуль On 14.03.10

 

Почуй мене!

sajvo
Шановні книголюби і небайдужі городяне!

У зв"язку із загрозою зникнення з Хрещатика споконвічної книгарні  "Сяйво" поети-двотисячники вирішили почитати вірші просто неба, поруч з книгарнею.  Справа в тім, що провести    цю поетичну акцію в приміщення наразі неможливо: крамниця забарикадована, вікна наглухо заварено а біля входу, просто на тротуарі, легендарне "Сяйво" затуляють величезні вантажівки. Захопивши приміщення, працівникам книгарні не дали навіть одягтися і забрати особисті речі. Чим же тут зарадять вірші? Чи не наївно сподіватися, що від пронизливого хорея рейдери раптом розчуляться і стануть додержуватись законів України? Так, це наївно, але всі інші методи привернути увагу громадськості до цього свавілля не більш дієві: журналісту, що фотографував події, нові "мешканці" крамниці зламали палець, до іншого застосували газову атаку, міліція жодним чином не реагує на зухвале порушення закону, та навіть ДАІ "не помічає" оригінального методу паркування КРАЗів на тротуарах центральної столичної вулиці.  В нашій країні вже нема жодної телепрограми про книжки. На радіостанціях такі теж остаточно зникли. Нема ліку тим книгарням, що зачинили останнім часом, а їх приміщення застосували для більш комерційних цілей. "Сяйво" є не лише яткою з хорошим асортиментом книжок, не лише "книгарнею письменників", а й своєрідною "родимкою" Києва. Звісно, це не наша справа. Хай власники зі своїми юристами розбираються. Тільки незабаром замість книгарень виростуть нові МакДаки, бутіки з італійським одягом з-під Броварів, а разом з ними у нав"язаному контексті виросте і нове покоління, від якого, власне, залежить наше майбутнє. Отже, читаймо вірші! Не стій осторонь, просто прийди і подивись, щоб було зрозуміло –  ВСІ БАЧАТЬ. Середа, 24 лютого, 13-00. Акредитація: burkovska@sumno.com - Юлія Бурковська, директор видавництва "Маузер" (0634979108) 

 

 http://burrkovska.sumno.com/post/pochuj-mene/

Останнє оновлення (Вівторок, 23 лютого 2010 11:58) By Юлія Бурковська On 23.02.10

 

Філософія України: ...

Товариство «Знання» запрошує вас на лекторій «Філософія України: істина
не без парадоксів»


Перша зустріч у рамках лекторію відбудеться 4 грудня 2009 року о 14:00 у
Зоряній залі київського планетарію.

Тема зустрічі – *Національна ідея: за і проти*.

Ведучі зустрічі – доктор філософських наук, професор КУШЕРЕЦЬ Василь
Іванович та доктор філософських наук, професор ГРИНІВ Василь Іванович.

 

Вхід вільний.

З повагою, правління Товариства «Знання» України

Останнє оновлення (Субота, 05 грудня 2009 14:24) By Товариство «Знання» On 30.11.09

 



Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Facebook

Схожі статті

relatedArticles

Новини з дружніх сайтів