Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Показати пошук

Friday, Apr 26th



Рік молоді в Україні - це жарт?

Рік молоді в Україні - це жарт?

Постав своє запитання міністрам, нардепам та припартійним молодіжкам!

Неофіційна газета в рамках Всеукраїнського телемосту «Рік молоді в Україні - це жарт?» дає можливість задати свої запитання до запрошених міністрів, народних депутатів, голів всеукраїнських припартійних молодіжних організацій та учасників всеукраїнської громадянської кампанії «МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за вами спостерігає!» Та отримати від них відповідь!

Телеміст має розпочатися 1 квітня о 14:30 в прес-центрі Інституту журналістики Київського національного університету ім. Тараса Шевченка (вул. Мельникова, 36/1) і стосуватиметься таких питань як виконання передвиборчих обіцянок перед молоддю, виконання Указу Президента «Про рік молоді в Україні», та стан молоді в регіонах. Телеміст має в он-лайн режимі об’єднати Круглі столи за участю молодих людей більшості обласних центрів країни. По завершенню телемосту очікується підписання резолюцій, які будуть надіслані до національних та регіональних органів державної влади. До участі у телемості запрошені міністри Юрій Павленко та Іван Вакарчук, народні депутати Леся Оробець, Арсеній Яценюк, Андрій Парубій та Микола Катеринчук, а також голови всеукраїнських припартійних молодіжних організацій.

ЗАДАЙ СВОЄ ЗАПИТАННЯ !!!

 

» Детальніше

Останнє оновлення (Середа, 01 квітня 2009 06:47) By Анатолій Пікуль On 31.03.09

Що таке Година Зе...

Все дуже просто.

Починалося все з акції, яка закликала жителів Сіднея вимкнути світло, а переросло в одну з найбільших світових кампаній за боротьбу зі зміною клімату. Цього року, 28 березня, о 20:30, люди по всьому світу вимкнуть світло на одну Годину – Годину Землі. Наша ціль – залучити до кампанії 1 мільярд людей, більш, ніж 1000 міст, що об’єднавшись разом у всесвітньому заклику продемонструють реальність боротьби з глобальним потеплінням.

Година Землі була започаткована в Сіднеї (Австралія) в 2007 році, коли 2,2 мільйона домівок та організацій вимкнули світло на одну годину. Вже через рік ця подія стала світовою екологічною ініціативою, до якої долучилося більше 100 мільйонів людей у 35 країнах світу. Всесвітньо відомі пам’ятки, такі як Золоті Ворота в Сан-Франциско, Колізей в Римі та білборд Coca Cola на Таймз-Сквер на годину стали темними, як символи надії на активні дії у боротьбі зі зміною клімату, які щогодини стають все більш невідкладними.

Година Землі 2009 це всесвітній заклик до дій, який має на меті привернути увагу кожної особистості, кожної організації та кожної спільноти. Заклик почати діяти, заклик взяти на себе відповідальність й долучитися до спільної праці задля сталого майбутнього. Видатні пам’ятки та визначні місця в Європі та Америці стануть темними. Люди по всьому світу вимкнуть світло та об’єднаються разом для підняття нагальної дискусії щодо майбутнього нашої дорогоцінної планети.

Понад 64 країни заявили про свою участь в Годині Землі 2009. Їх кількість продовжує зростати кожного дня, оскільки люди усвідомлюють, що такий простий вчинок може мати глибокі результати у стимулюванні змін.

Година Землі – це заклик надії та заклик до дії. Кожен з нас може зробити свій внесок.

Долучайтесь до Години Землі 2009, вимикайте світло на одну годину, Годину Землі, 28 березня 2009 року, о 20:30. Реєструйтесь на сайті earthhour.org.

Останнє оновлення (Четвер, 26 березня 2009 13:28) By Анатолій Пікуль On 26.03.09

 

Показові дебати на ...

28 березня з 10 до 14 год. в конференц-залі Будинку кіно (вул. Саксаганського, 6) відбудуться показові правозахисні дебати з використанням методики «Free2chouse».

Проведення показових дебатів на тему прав людини вже стало доброю традицією під час фестивалю документального кіно з прав людини Docudays.ua (детальна інформація на сайті http://www.docudays.org.ua).

Унікальність цього заходу полягає в тому, що Дебати не передбачають вироблення єдиної позиції, а дозволяють кожному розглянути проблему з різних сторін та зробити свої власні висновки.

Цього року дебатери перед початком змагань переглянуть ряд відеороликів, що містять надзвичайно суперечливі повідомлення. Стосовно них учасниками доведеться подискутувати та спробувати довести непідкупному складу журі (серед якого буде і член Української Гельсінської спілки з прав людини) свою правоту.

Партнером Української Гельсінської Спілки з прав людини та організатором дебатів є Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Дебатна Академія».

Переможців дебатів чекатиме надзвичайно спокусливий приз, заради якого варто боротися до кінця!

Для участі в заході необхідно надіслати лист із темою “Docudays” на електронну пошту kyivdebateclubua@gmail.com до 18.00 27 березня, в якому вказати наступну інформацію: прізвище та ім’я, контактний телефон та адресу електронної пошти, статус (гравець/глядач).

За додатковою інформацією звертатися до Назарія Боярського, Президента Київського Відділення ВМГО «Дебатна Академія» за тел.+380979258881.

Прес-центр ВМГО „Дебатна Академія”

» Детальніше

Останнє оновлення (Середа, 25 березня 2009 12:20) By Прес-центр ВМГО „Дебатна Академія” On 25.03.09

 

"Весняна школа лідерів" ...


Захід проводиться з метою допомоги молодій людині знайти свій шлях розвитку, розвинути лідерський потенціал, відкрити приховані можливості, формування навиків ефективного спілкування та партнерства.

Завдання:
Виявити у молоді нерозкритий потенціал і розвивати ті здібності, що є необхідними для лідерства.
Об'єднати молодь по всій Україні з однаковими цілями, метою, інтересами і створити потужний рух молодого лідерства для спільної діяльності на благо держави.
Подолати стереотипи, сприяти зменшенню небажаних проявів поведінки, стилю неефективного спілкування, особливостей реагування тощо.

Місце проведення: Львівський центр науково-технічної та економічної інформації (ЛвЦНТЕІ), м. Львів, пр. Чорновола, 57

Дата: 4-5 квітня, 2009 р.

Цільова аудиторія: 19-30 років.

Кількість учасників: до 30 чол.

Вартість двох денного семінару без проживання: 90 грн. У вартість додатково входить: кава-брейки, екскурсія вечірнім Львовом, відвідування культового кафе "Криївка".

Вартість двох денного семінару з проживанням: 150 грн. У вартість додатково входить: кава-брейки, проживання в комфортабельному готелі (Wi-Fi; чай, кава), екскурсія вечірнім Львовом, відвідування культового кафе "Криївка".

Програма:
Громадська активність молоді. Приклад Молодіжної ВАРТИ. Олександр Солонтай, Голова Ради Старійшин ВМГО ФРІ, депутат Закарпатської обласної ради (м. Ужгород).
Самоідентифікація та ефективна кар'єра. Максим Коляда, керівник центру планування та управління кар'єрою "Провентус" (м.Львів).
Ефективне управління власними фінансами. Роман Пурій, магістр ділового адміністрування MBA, кавалер ордену європейської асоціації бізнесу. (м.Львів).
Швидкочитання. Сподін Андрій, сертифікований коуч, директор Центру освітніх INTEN-технологій (м. Київ).
Риторика. Боярський Назарій, Президент Київського відділення ВМГО "Дебатна Академія" (м. Київ).
Робота в команді. Щур Оксана, бізнес-тренер "ІСТ-Захід" (м.Львів)
Діловий етикет. Осип Лабяк, магістр етикету (м.Львів).
Реклама, мистецтво розповідати про себе. Сергій Трухимович, кріейтор, "студія творчих ініціацій CRESPO" (м.Львів).
Економічна гра "cash flow".
Родзинка програми: Екскурсія вечірнім Львовом, та відвідування культового кафе "Криївка" http://www.kryjivka.com.ua/

Увага! Участь у школі на конкурсній основі та за анкетними даними (анкета). Заповнену анкету надсилайте за вказаною адресою до 27 березня 2009 року включно.


За додатковими питаннями звертайтесь:

Скиба Олександра: Tel.: 8-097-394-32-15; Tel.: 8-068-361-70-97;
e-mail: Oleksandra_Skiba@ukr.net

Єкімов Станіслав: Tel.: 8-067-670-50-28; Tel.: 8-063-241-18-12;
e-mail: stas_y@ukr.net

Останнє оновлення (Вівторок, 17 березня 2009 21:07) By Анатолій Пікуль On 17.03.09

 

«Чи знаєте Ви українську ...

Літературно-мистецький вечір, присвячений 200 річниці з Дня народження М. Гоголя.

Місце: Київський міський будинок вчителя (м. Театральна)

Час: 18.00-19.30 20 березня 2009 рік.


Трагедія та комедія Миколи Гоголя вабить цілі покоління протягом століть.

Змінювались влада, суспільна думка, але влучна проза письменника лишалася актуальною. Його цитують, їм захоплюються, як на Батьківщині, так і за кордоном.

Різноманітність образів у творах Гоголя вражає. Автор вміє показово висміяти або навпаки звеличити своїх героїв, надаючи їм показового забарвлення.

Отже, часи змінюються – людська природа залишається незмінною.

До участі запрошені:

  1. Євген Сверстюк (дисидент, публіцист, літературознавець)

  2. Кирило Булкін (актор)

  3. Тарас Компаніченко (гурт «Хорея козацька»)

  4. Представники молодіжних організацій, студенти, школярі.

  5. Ведуча - Леся Матвійчук ( Лауреат премії ім. В. Стуса, Президент ВМГО Дебатна академія”)



Останнє оновлення (Вівторок, 17 березня 2009 13:09) By Анатолій Пікуль On 17.03.09

 



Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Facebook

Схожі статті

relatedArticles

Новини з дружніх сайтів